Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (2.66 secunde)
Motorul de cautare Google si-a modificat, astazi, logo-ul, pentru a marca 161 de ani de la nasterea renumitului arhitect catalan Antoni Gaudi, supranumit "arhitectul lui Dumnezeu".
Stirile ProTV : ... Probabil ca multi dintre noi am facut, la randul nostru, cel putin una din aceste mici gafe.
i Like IT Internetul, noile tehnologii si gadgeturile, adica jucariile pentru copiii mari se instaleaza confortabil in studioul Stirilor ProTV. ... De la retelele sociale, la telefoanele inteligente, camere foto ori masini cu telecomanda, toate ne fascineaza" a continuat prezentatorul noii rubrici.
Stirile ProTV: ... ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: ... Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste. ... Inge Lehmann a studiat matematica la Universitatea din Copenhaga si la Universitatea Cambridge.
STIRILE PROTV informeaza: ... La inceputul anului 2004 Google raspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultari.
Prin combinarea inteligentei individuale si colective intr-un singur dispozitiv avand la baza o platforma AI, noua serie Huawei Mate livreaza utilizatorilor capabilitati si experiente inteligente, precum raspunsuri in timp real, incluzand tehnologiile Real-Time Scene, Object Recognition si AI Accelerated Translator.
Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă ... Dintre trupele de succes de la sfarsitul anilor 90, Delia si Animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie!
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba.
Vezi despre cine e vorba A fost ani la rand unul dintre cele mai sexy cupluri de actori de la Hollywood. ... Antonio care are 53 de ani spune ca e mandru de cum arata la varsta sa, desi acum i se ofera mai mult roluri de tata.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme.
Cantareata s-a hotarat sa il paraseasca pe manelist, facandu-si bagajele si fugind la mama ei. La doua saptamani de cand a adus-o pe lume pe micuta Anais, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
INNA este jurat in prima editie a show-ului Vocea Romaniei Junior care va fi difuzat in curand la PROTV. Anul acesta, pentru prima data, INNA va sustine turnee in Brazilia si Argentina.
Cand este vesela, Emilia este o explozie de mimica si o risipire de gesturi dezlantuite intr-o miscare browniana, un torent de fraze spuse pe nerasuflate, o avalansa de vorbe rostite in franturi de secunda, veselie la care musai trebuie sa participe intreg mapamondul.
google-analytics.com